Shoes

Införskaffade mig några nya shoes efter att grabbarna klagat på stanken av mina fötter. Eller droppen gick när mina skor var sjöblöta i två dagar, och när jag kom in i mitt rum en dag och det STANK. Dom möglade typ. Fräscht ens.

Jag har aldrig ägt ett par vita skor, men jag gissar att detta är första och sista gången jag provar på det. De var rätt schyssta faktiskt, 39 € på pimkie.

Idag har jag varit och shoppat med ett gäng tjejer från Piteå och Mattias, fick med mig en fräsch tröja från H&M också för 9 €. Fan vad jag fyndar alltså. Ikväll blir det middag på en buffe restaurang, tydligen den bästs i hela Barcelona.

1 Anonym:

skriven

Shit så snygga skor! Det är ju för fan GLITTER på baksidan. Jomenä: då fortsätter jag med mitt, då. Måla burkar, mäta o klippa servetter, klistra servetter, klistra på ytan och sen ..... ja, jag vet ju för fan inte vad jag ska göra med alla burkar, askar, kartonger och fan och hans moster. Vad gäller dina nya skor: bösta inköpet på länge, om du frågar mig. Och som sagt; MER GLITTER ÅT FOLKET!

2 Anonym:

skriven

Älskar dina vita fina glittrande dojor.

Kommentera här: