Tapas

Vilken fantastisk middag vi har ätit idag. Klockan är halv 12 och nu är vi hemma, vi satt där länge och bara njöt av maten, sällskapet och livet. Det var bara jag, pappa, mormor och morfar. Vi gav oss ut i regnet och tänkte bara gå till grannkrogen och ta oss en bit mat, men det kändes inte rätt helt enkelt, så vi fortsatte vår färd och sa varje gång "nästa restaurang tar vi", men på något sätt fortsatte vi ändå. Tills vi hittade denna restaurangen, jäklar så bra mat. Det var liksom ett litet ställe, omringat av viner i behållare, gammalt tegel och små bord. Jag åt tapas, den första rätten var helt fantastisk. Det var en avokadoröra med räkor, jag har aldrig ätit något sånt gott tror jag. Sen var de lite sisådär, meatballs med tomatsås och något zucchini-gratäng-ostaktigt. Men kolla köttbitarna de andra fick, enorma!! Jag är nöjd över dagen, eller veckan hittils förövrigt.

Jag är evigt tacksam till mormor och morfarn som styrt upp det här och gett oss möjligheten att få göra en resa tillsammans. Detta är det trevligaste och mysigaste jag gjort på länge. Jag blir tårögd bara jag tänker på hur mycket ni gjort för oss, och hur mycket ni gör för oss än idag eller hur mycket som ni gör för andra människor. Jag är så stolt över att få knytas till er och tillhöra samma familj som er. Jag älskar er så oförskämt mycket. Stort tack för allt.

Fuengirola

Hej!
Vad har hänt sen sist?
Jag och M har avslutat vårat förhållande, det blev nog bäst för oss båda. Det är givetvis tråkigt med tanke på vänskapen vi hade, och det är tråkigt eftersom det är på riktigt denna gången. Men o andra sidan så har vi testat en andra gång och sett att det uppenbarligen inte fungerar, så då slapp vi fundera på hur det skulle bli om vi aldrig testade den där andra gången.

I onsdags åkte jag till Fuengirola med hela familjen utom mamma. Det är mormor, morfar, pappa, kusin, moster och hennes kille. Mormor fyller 70 på söndag, därav resan. Igår promenerade vi ungefär två mil genom hela Fuengirola, vi besökte Benalmadena som är ett ställe där båtar åker rakt in i husen typ, samt att det finns lägenhetshus ovanpå vattnet. Alltså skithäftigt, mysigt och vackert. Jag älskar att promenera omkring, se allt det man missar om man skulle tagit tåget, jag älskar att se alla lokalbor bara fortsätta sina liv i vanlig ordning medan man själv är på semester. Det är så konstigt för mig, att folk faktiskt bor i det här klimatet, det är så rörigt.

Idag har vi hyrt bil och kört till England. I landet Spanien finns det en brittisk koloni, Gibraltar, så när vi besökte Gibraltar kom vi helt plötsligt in i England på bara två minuter. Via en tull och passkontroll. Det blev en helt annan miljö, man märkte direkt att det var ett annat land. Byggnaderna och samhället såg inte ut som i Spanien. Där gick vi efter Main Street, shoppinggatan alltså, strosade i affärer och bara tog in den mysiga miljön.

Frukost

Ida Warg postade en inspirerande bild på instagram, jag blev inspirerad så voilaaa! En jättegod frukost med havregrynsgröt, äpple, kanel och gojibär.