Fuengirola

Hej!
Vad har hänt sen sist?
Jag och M har avslutat vårat förhållande, det blev nog bäst för oss båda. Det är givetvis tråkigt med tanke på vänskapen vi hade, och det är tråkigt eftersom det är på riktigt denna gången. Men o andra sidan så har vi testat en andra gång och sett att det uppenbarligen inte fungerar, så då slapp vi fundera på hur det skulle bli om vi aldrig testade den där andra gången.

I onsdags åkte jag till Fuengirola med hela familjen utom mamma. Det är mormor, morfar, pappa, kusin, moster och hennes kille. Mormor fyller 70 på söndag, därav resan. Igår promenerade vi ungefär två mil genom hela Fuengirola, vi besökte Benalmadena som är ett ställe där båtar åker rakt in i husen typ, samt att det finns lägenhetshus ovanpå vattnet. Alltså skithäftigt, mysigt och vackert. Jag älskar att promenera omkring, se allt det man missar om man skulle tagit tåget, jag älskar att se alla lokalbor bara fortsätta sina liv i vanlig ordning medan man själv är på semester. Det är så konstigt för mig, att folk faktiskt bor i det här klimatet, det är så rörigt.

Idag har vi hyrt bil och kört till England. I landet Spanien finns det en brittisk koloni, Gibraltar, så när vi besökte Gibraltar kom vi helt plötsligt in i England på bara två minuter. Via en tull och passkontroll. Det blev en helt annan miljö, man märkte direkt att det var ett annat land. Byggnaderna och samhället såg inte ut som i Spanien. Där gick vi efter Main Street, shoppinggatan alltså, strosade i affärer och bara tog in den mysiga miljön.

1 Anonym:

skriven

Som jag har väntat på ett nytt inlägg från dig. Så jag säger Tack så mycket för det. En del av mig vill så gärna vara med er i Espania, medan den andra delen är så tacksam över att jag stannade hemma. Jag är dock glad att ni alla får en liten semester. Det är ni väl värda. Speciellt värd semester är min älskade man för att han alltid tar hand om allt. Inte bara tar han hand om mig, utan om ALLT. Från dammsugning, matlagning till avloppsrensning och snöskottning. Och även du, MoaGullan, har gjort dig extra förtjänt av några dagars semester, eftersom du hjälper pappa att ta hand om allt. Även mig. Jag har det så bra här hemma. Lagar god och näringsrik mat, plockar undan i min egen snigeltakt och ser på film däremellan. Min rehabilitering tar jag på stort allvar, och även denna vecka har jag varit hos sjukgymnasten två gånger. Varje besök hos sjukgymnasten tar cirka två timmar. Jag är så glad och tacksam för att jag orkar! Även om jag har det bra, och vet att ni åxå har det bra, så nyper det till i mitt hjärta när jag inser att ni är där och jag är här. Kort sagt; jag saknar er!

Kommentera här: