2017

Gott nytt år på er alla! Hur har erat år varit?

Jag ska inte gå in på hur mitt år har varit, för att som jag skrivit tidigare ska jag göra en fet summering någon gång vid tillfälle. Igår var det självaste nyårsafton, som jag längtat och peppat över. Jag hade dock ingen feeling alls, jag hade köpt jättemycket alkohol som jag tänkte pressa i mig och sen gå ut på krogen och ha kul. Men under kvällen sa en person till mig, vad är vitsen med att börja det nya året med en fylla liksom? Där tappade jag peppen direkt, alltså jag förstår inte varför man ska måsta involvera alkohol i allt man gör. Det är så jävla tråkigt egentligen, man är jobbig och man mår dåligt dagen efter. Så efter några äckliga cider och ett vinglas gav jag upp. Sen gick vi ut på krogen efter tolvslaget och jag var i princip nykter. Men guess what? Jag hade trevligt ändå. Förfesten var jättemysig och trevlig. Vi blev bjudna ett gäng på oxfile och massa annat gott, sen kom det några andra. Det var en perfekt kväll med bra människor helt enkelt.

Så idag vaknade jag och Mattias pigga och krya, i alla fall jag, sen gick jag ner och hämtade pizza åt oss också har vi bara haft en mysdag framför tvn. Nu på kvällen har jag städat och packat inför veckan. Det blir vuollerim måndag och tisdag, sen åker jag och två från förläggningen direkt ner till Dorotea till min extra familj. Ayham och hans (våran) pappa. Jag vet inte hur länge vi stannar där, men det blir väl någon dag. Det kommer bli jätteroligt.

Jag är taggad inför det nya året. Det ska bli förändringar i mitt liv. Jag ska må bra. Men jag vill inte gå in så mycket på detaljer, det gör jag sen när jag gör summeringen. Antar jag. Jag vill bara önska er en god fortsättning på det nya året. Godnatt.

1 Anonym:

skriven

Ser ut som en sol. Det innebär att året 2017 kommer att bli soligt. Sol ute, sol inne, sol i ❤, sol i sinne. En liten lyckodikt i början på nya året. Har knäppt mina händer och bett om styrka, ihärdighet och lycka. Ber till Gud, Maria, alla helgon och himlens alla änglar om att detta år blir ett lyckat år. Med allt vad det innebär. Du vet vad jag menar. 🌸

Kommentera här: