Detox

Jag vet att det låter klyshigt, men jag detoxar. Juicedetox. Jag började igår till middag och fortsätter till torsdag kväll. Jag vet fortfarande inte om jag över huvud taget tror på detox, men jag är rätt säker på att slaggavfallet måste ur min kropp fortast möjligt, efter att ha ätit skräpmat 6 dagar av 7 och godis varenda dag.

Jag dricker, kissar, dricker, kissar. Jag har inte ens haft min första skit ännu. Idag har det bara varit vidriga smoothies som inte ens är värda att nämna, men jag tror det handlar om en vanegrej faktiskt. Hur ofta äter man något som är osötat liksom? Aldrig. Allt jag stoppar i mig är sött i sin allra högsta grad. Och det mina vänner, DET är äckligt.

Något annat som är äckligt är allt som finns i mat. Alla onödiga produkter som tillsätts, färger - animalier (där de inte ens hör hemma) - cancerframkallande shit - beroendeframkallande shit - kemikalier. Alltså you name it. Allt som inte borde finnas i mat. Det äcklar mig, och jag vill inte ha mer av det i min kropp på ett tag.

Eller vadå på ett tag, jag kan ju inte sluta äta liksom. Så jag blir ju tvungen. Men ska försöka byta ut vissa tillbehör mot sallad istället. Samt äta en ren kycklingsallad istället för att äta den man köper på ica. Jag ska göra det så lite komplicerat som möjligt, för att då vet jag att jag annars kommer ge upp. Men sanningen är den att jag har gått upp över 15 kg, jag vågar inte ens säga det totala summan för att jag skäms, på ungefär sju månader. Förstår ni problemet? Jag är inte ful. Jag är inte tjock. Jag är inte äcklig. Men jag är OVAN, så jävla ovan. Jag har aldrig vägt så har mycket, det har varit en för stor förändring på för liten tid. Jag får en chock när jag tittar mig i spegeln och jag skäms. När folk sen kommenterar det så skäms jag också. Det var för många kommentarer som faktiskt gjorde mig peppad till förändring, samt alla youtubers jag följer. Nå ja, mer om detta någon annan gång.

1 Anonym:

skriven

You go girl👊

Kommentera här: