Sista dagen.

Vilket jävla väder hörrni! Nå ja, det är väl tur att jag bara har vistats inomhus hela dagen. Måndag började jag med juicedetoxen till middag, tisdag, onsdag och nu torsdag har jag hållt på med denna. Jag kan säga så här, så renad och fräsch känner jag mig väl inte. Däremot har jag biverkningar, jag gissar att det är sockerabstinens. Illamående, det grövre, huvudvärk och ont i magen. Smärtan i magen, samtidigt som jag mår illa är nog det värsta. Men det är nyttigt. Imorgon börjar jag i alla fall om med att äta som vanligt, fast bort med skräpmaten och in med vanlig hederlig mat. Och träning. Så lite förändringar och komplikationer som möjligt, då tror jag att det går bäst. Den största förändringen för mig är väl motionen och träningen. Men jag är peppad, jag vill träna och det är inte för den här snygga beach kroppen. Eller delvis, men mest för att jag vet att jag mått så dåligt på sistonde, min mage har varit riktigt kass, för att inte tala om min ledvärk. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte hur jag ska lägga upp det här med träningen, men jag ska hitta någon lösning som funkar bra för mig.

Jag har varit inne idag, städat och tvättat är väl det enda som stått på schemat. Men imorgon blir det andra bullar, då ska jag kliva upp för min frukost som jag redan nu har planerat. Jag längtar så mycket efter en hårdmacka med avokado och tomat. Sen ska jag luncha med Sandra, jag hoppas dom har någon god sallad eller något annat "nyttigt" annars blir det ju en trist start på mina matdagar.

Mitt dygn är numer perfekt. Jag sover i bra tid och vaknar klockan nio, så har det varit hela veckan och det har kännts så bra. Imorgon blir det uppstigning vid nio, frukost och bara morgonmys tills jag ska hämta upp S. Yäy.

1 Anonym:

skriven

Vackra Moa. Fina, hjälpsamma, kärleksfulla, omtänksamma, snälla och duktiga Moa. Tack för att du älskar mig mest när jag förtjänar det minst.

Kommentera här: