Tack pdol för denna gång.

För att fatta mig kort, jag har haft en skitrolig helg. Jag varit med alla mina vänner, vi har haft de bästa förfesterna och jätteroligt på området.

Men som många säger, det är tur att pdol bara är en gång om året. Vilket jäkla tryck det har varit, spelar ingen roll om det är dag eller natt.

Jag kan i alla fall avsluta denna helg med ett leénde och vara tacksam över hur många härliga människor jag har runt mig. Jag kan även vara tacksam över att jag sedan på måndagen kan återgå till mitt jobb, som jag älskar. Jag kan vara tacksam över att jag får vara frisk och må bra fysiskt.
Jag måste berätta också att min älskade mamma har börjat jobba igen efter en tids sjukskrivning. Det har varit en tuff period för oss alla, mest för mamma då. Så nu är jag så otroligt glad över att hon ska få arbeta igen och för att det äntligen är påväg åt rätt håll. TACK GODE GUD.

PDOL

Hej där!
Nu är Piteås egen festival igång, PDOL, som vi alla har längtat!! Jag är ju en festival älskare, och jag är så peppad inför denna helg. Tyvärr så får jag bara medverka från och med fredag klockan 14.00 till söndag. Hade velat vara med redan från onsdag, men sånt får man ta.

Jag har i alla fall varit ledig tisdag och onsdag, så då har jag fått en del gjort. Som att hänga vid en pool med Amanda, shopping, solat vid södra hamn och haft två fantastiska myskvällar hemma hos Sandra.

Idag har jag jobbat kväll och imorgon blir det ett dagpass, så nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på One Tree Hill en stund. Jag har börjat se det igen, å gud så mysigt det är!

Glädjefyllt inlägg!

Hej på er! Alltså förlåt för dålig uppdatering, men det får vara såhär nu, jag tittar in någon gång då och då bara.
Mer än en månad har gått sen jag flyttade in i min nya lägenhet, som jag förövrigt beslutat att behålla, och sen jag började mitt schema på psykiatrin. Jag måste säga att jag trivs bättre nu än alla andra år jag varit där, hur det kommer sig vet jag inte. Eller jo, det är nog för att jag har fått mer ansvar och mina kollegor "litar" på mig, om ni förstår vad jag menar. Det är i alla fall så jävla kul, jag trivs verkligen!! Mitt nya boende funkar också bra, jag både lagar mat och städar som vanligt folk. Förra veckan så köpte jag och min bästis Amanda en barnpool till min stora härliga balkong, så där satt vi i några timmar med vattenmelon, jordgubbar och saft. Hur mysigt som helst!

Jag har haft en nästan vit månad, alltså ingen alkohol, och oj vad min lever behövde det. Även plånboken. Har blivit så jäkla mycket på sistonde.

Men förra veckan blev det mycket festligheter och guuud så kul jag har haft. På tisdagen åkte jag och Sandra ut till havsbadet på trapper, där vi var och dansade och sånt. Fredag och lördag fick Piteå äran att hålla SM i watercross (skoter på vatten), så på fredagen drog jag och mitt gäng ut på öltältet och hade otroligt kul. Efter det blev det efterfest och mys. Dagen efter var tung, oj så tung den var, jag mådde i princip skit. Men jag hade trots det den bästa dagen på länge, jag och alla mina vänner satt på en båt framför publiken och fick se hela tävlingen. Samtidigt som vi hade hög musik, dans, alkohol och jävligt roligt. Jag var nykter, men det gjorde absolut ingenting.

Också måste jag få berätta om en annan sak, som gjorde mig så jävla glad och hoppfull. Ni som känner mig eller som följt min blogg länge, vet om att jag har en syster på min biologiska pappas sida som jag aldrig har träffat. Och nu har hon kontaktat mig!!!! Min syster som har en man och två otroligt vackra döttrar, har kontaktat mig! Det kom som en total chock då jag verkligen hade tappat hoppet, så jag blev otroligt glad. Hon kontaktade faktiskt mig via denna blogg, och det känns bara... wow. Det är roligt :-)

Hehe och nu kom jag på min fantastiska midsommar. Wow vilken rolig och galen helg. Jag och amanda var ute på havsbadet och hade bara skit trevligt och efterfestade till typ 6 på morgonen. Haha, hon är typ den bästa människan jag vet och vi har alltid så jävla roligt ihop.
PS. jag vann en chockladkaka, tappade den och en vindunk på gågatan utanför sparbanken, gick dagen efter tillbaka för att se om den var kvar, det var den inte. MEN det fanns typ 7 chokladkakor kvar. Alltså har någon tagit chokladkakan men lämnat kvar 7 stycken. Vafan? Ytterst konstigt tyckte jag haha.

Nu ska jag kika på sminkvideos och sova, det är tydligen min nya grej. Det gör mig sömnig. Haha