Vattenskada, annan lägenhet

Hej vänner! Tänkte bara uppdatera er om läget. Ni vet ju hur jag har sagt att livet har rullat på så bra och ingenting har gått fel, så jag har bara väntat på en negativ vändning - för ingenting kan gå såhär bra. Ja. Nu kom vändningen.

Jag vaknade tidigt imorse för att jag var så peppad och glad inför min flytt, till min fina lägenhet, granne med min bästis. Hämtade ut nyckeln och hann lämna ett lass med några kartonger. När jag är hemma igen och ska hämta ett ytterligare lass så ringer rawi och säger att de upptäckt en vattenläcka och jag måste tömma lägenheten. De erbjöd mig en annan lägenhet, också i stan, som jag antingen kan få eller få bo i under tiden renovering pågår (ca. 4 månader). Hela mitt liv sögs typ ur mig, jag har längtat så länge efter denna dag också är det en jävla vattenläcka. Blev såklart jätteledsen, men jag åkte och kollade på den andra lägenheten och tog den. Tyvärr är den skitful, dålig planlösning och bara två (TVÅ) garderober. Men den har stor balkong och badkar, det är ju på plus sidan.

Jag håller alltså nu på att flytta in till en helt annan lägenhet än den jag skulle flytta in i imorse. Märkligt. Jag kommer att bo där tills min lägenhet är färdig i alla fall. Nu har jag kollat igenom alla mina kartonger och ska försöka ta med enbart det som behövs, så alla prydnader och krimskrams får stanna hos mamma och pappa tills vidare.

Dessutom flyttar jag helt själv, jag har ingen hjälp från någon, så det känns riktigt värdelöst. Men men, jag gillar läget.

Saknar min lilla glädjespridare ♡

Kommentera här: