Helgjobb

Klockan är framflyttad och helt plötsligt blev det dags att kliva upp, minus en timme sömn känns verkligen av. Igår var jag på psykiatrin och gjorde comeback, även idag. Så otroligt skönt att få jobba lite extra.

I fredags var jag och mamman på ikea för att inhandla diverse småsaker, det gick snabbt och smärtfritt som tur var. Människor har ju förmågan att försvåra allt när man kliver in på ikea, om ni förstår vad jag menar...

framåt

Jag har en bra känsla i hela kroppen. Det känns som att allt börjar falla på plats i livet. Jag har även en massa planer för framtiden, hoppas bara det blir som jag tänker mig, jag vill inte gå in på det ute på nätet för det finns så många ormar. Men jag mår bra, för en gångs skull vaknar jag inte med den där känslan. 
 
Nu har jag suttit här i flera timmar och skickat in mina jobbansökningar, finslipat CVt ungefär tusen gånger och spelat ett cs game. Nu ska jag ta mig en dusch och sen lägga mig och sova, jag har sån enorm huvudvärk. 
 
Den här bilden togs för ungefär 1 år och 22 dagar sedan, jag var påväg till mitt Vuollerim. Åh jag saknar alla fina där borta, mina bröder och systrar, pappor och mammor. 
 

Bästa helgen på länge.

Förra helgen var sjukt rolig, den började på torsdagen och flöt på fram till söndag kväll. Jag sov hos min bästis Amanda i tre nätter, vi har alltså enbart surrat och skrattat. Det är så jäkla värdefullt. Inte nog med det så festade vi lördag och vi hade så galet roligt, så pass roligt att man var bakis i två dagar. Söndag for vi tjejer till havsbadet och bubblade pool, perfekt bakis-rutin.

I veckan har det bara varit jobb och imorgon tar jag helg, IGEN!? Veckorna går så fort. Igår hängde jag i alla fall hos Amanda, vi planerade våran framtid tillsammans. Alltså jag måste säga att jag tycker synd om alla som inte har en sån människa i sitt liv. Det är ta mig fan den bästa människan jag vet.