Det är hit man kommer när man kommer hem.

Det är så många som underskattar Piteå. Jag har länge trott att jag varit en storstads-tjej, men jag har börjat inse motsatsen. Visst jag älskar att resa och besöka större städer, jag hade även kunnat flytta men inte förevigt. Piteå är hem, mitt hem. Det finns så mycket fint och positivt med Piteå.

Av den anledningen så har jag tänkt turista i Piteå under sommaren. Jag tänker se på alla våra sevärdheter, samt åka ut i skärgården och sånt.

Varför jag började tänka på det här var för att jag och mamma lunchade på västra kajen, vid södra hamn, förra helgen. Där har de en båt-taxi på sommaren, den åker ut till öarna. Och då började vi prata om att det är mycket som man inte sett eller uppskattat, eftersom det är vårt hem så går man inte ut pp upptäcksfärd som en turist. Men båten skulle jag i alla fall vilja åka, samt kanske kika på museum, historiska grejer... t.ex. kyrkbyn i öjebyn, den är så mysig, och det får en att se på historian i vår fina stad. Ja, jag älskar mitt hem.

Ikväll har jag i alla fall hängt hos Amanda och Roffe i deras nya lägenhet, den är helt fantastisk. Alltså, WOW, den är så fin.
Jag tog cykeln dit, vi hängde och surrade, sen cyklade jag hem igen och såg den magiska himlen.

Imorgon åker jag ner till Umeå för att besöka mina goa tjejer. Myyys!!

Kommentera här: