MAOW

Uppdrag målning - finished! Skönt att veta om att man inte behöver måla imorgon, men nu kan jag somna ännu en natt med gott samvete att jag gjort något bra. Både för min egen hälsa och för någon annans skull. :-) Bra att vara fysiskt aktiv ibland, speciellt då man har lov!
Iallafall så har vi först varit på stan och shoppat lite, köpte en handfängsel, lösögonfransar och min halloween dräkt. Så nu är jag redo inför lördagen, då det blir utgång med alkohol och sådant roligt! På fredag ska min mormor och morfar ha en middag för min käraste moster som fyller 40 år, vilken gamling.. nej skoja, vet att du läser detta gullrumpa! Grattis i förskott. ♥ 
Sen idag har jag även färgat Amandas hår svart, vi har hunnit hänga med Leif, Simon och Rebecka ett tag. Vi gled runt, surrade massor o skrattade. Mina underbara vänner! Och imorgon ska jag vara med någon jag inte varit med på minst 100 år, nämligen Sandra. Satan vad längesen det var jag var med henne, wäääh.. saknar henne massor. Men först ska jag hälsa på min farfar som ligger inne på sjukhus, tydligen ganska illa denna gång. Jaja, ska se Johan Falk nu. Nattinatt!