Måsten-appar

Även jag är ju ett fan av dagens moderna teknologi, apparna. Vad använder jag för appar? Alltså mestadels, tänker inte rabbla upp alla.
Men facebook + messenger är ju ett måste, likadant som blogg.se appen är ett måste. Det enda jag tycker är trist med bloggen är att varje gång man skriver ett inlägg via telefonen så kommer inlägget inte automatiskt in i en kategori som det blir via datorn... det betyder att jag många gånger glömmer att klicka i kategori. Trist.
Snapchat, candy crush saga, bubble witch saga och kortspel. Det är bra, tidsfördrivande appar.
Sen finns de ju dessa livsviktiga appar som internetbanken och swish, allvarligt talat, swish måste vara det bästa mänskligheten uppfunnit... så jäkla smidigt!
Spotify och instagram, behöver jag ens säga något mer? Jag har blivit en sån här som jag egentligen hatar, en sån riktig mat-instagrammare samtidigt som jag instagrammar om typ alla onödiga saker... sen gör jag ju bara inlägg om hur bra mitt liv är pch går ut med glada nyheter. Det är inte direkt så att jag skriver ut deprimerande inlägg som jag gör här... ibland händer det, men inte ofta.
Jag tog en screenshot från två av mina sidor i telefonen.