Härlig dag

Idag när barnen kom hem från skolan så hade vi planerat en skattjakt. Vi gjorde fyra stycken team med ungefär tio stycken i varje lag, the pink team, team orange, team blue och team green. Sen hade vi placerat ut lite skyltar här och var... go to the football field - go to the food - go to the water - go to the shower. På vissa hade vi ritat en karta som de fick följa, snabbt och gjort hade de fått sig sina skatter. Vi hade fyllt påsar fulla med godis och andra saker. De var väldigt exalterade och man hörde när de hade hittat skatten på långa vägar, "wheeeeey!!!" Såna här gånger känner jag mig stolt över det jag gör, jag - tillsammans med de andra tre volontärerna - gör ett bra jobb. Vi betalar för att komma och jobba. Det är rätt schysst av oss ändå.

Nu ikväll har vi gjort bort lite handavtryck från barnen som är kvar, vi har fortfarande en hel drös med barn kvar som ska lämna sina tryck. Vi är väldigt produktiva ikväll. :-)

Nu sitter jag ute på altanen och tittar på vår fina lilla Guitar, eller sjuklingen som han ibland kallas. Han är så hängig och ser verkligen trött ut i ögonen, hans kropp är kokande varm och han vill gärna bara sitta i knä och sova. Han har fått i sig lite mat också, allt som var på tallriken, good job! Jag fick sitta och mata honom, det är rätt mysigt också... fick lära mig att han inte äter morötter eller lök.