A grown-up is a child with layers on

Skulle väl vilja säga att rubriken stämmer. Min första utgång med vuxna människor gick bra, haha!! Vi åt på bishops och sedan förade vi en stund hemma hos mig innan vi gick vidare till GreatGig. Det var skön musik, stort område och otroligt blandat med folk. Kändes något obekvämt när jag stod i publikhavet och bakom mig stod två gamla dagisfröknar!?? Det kändes faktiskt märkligt. Nåja, jag kände mig skitsnygg den kvällen i alla fall. Jag hade fått till sminket, outfiten och håret precis som jag ville.
Jag experminterade ju, jag köpte två vinflaskor med låga histaminer, som kan vara bra för de som är känsliga eller allergiska mot vin. Jag drack en flaska och kände mig lite påverkad, men inne på krogen så kunde jag inte hålla mig så jag köpte en heinekken också. Och jag vaknade inte bakfull!!! Betyder det då att jag kan dricka vin, om jag dricker dessa viner?

Igår hade jag en lugn dag tillsammans med Wallander, jag slog in resten av alla mina paket från fredagens shopping. Nu är alla paket klara, förutom en liten hemlis som behövs fixas till min mor, och något till min älskade lilla Ayham... han önskar sig en vinterjacka och det är väl givet att han ska få en, men det är så bökigt när han bor så långt bort.
Jag beställde massvis med grejer igår, allt inför min blivande familjemedlem. Ett skåp som man har under tvättstället som jag ska göra som en kattoalett, ni vet med ett hål så han kan gå in. Samt kattprylar för över 1000:-, hur roligt som helst. Jag längtar efter min lilla katt...

Idag ska jag och mamma julpynta hemma hos dom, det är som en tradition vi har. Först julbak tillsammans, sen julpyntar vi. Hur mysigt är inte det? ♡

PS. Kommer ni ihåg att jag nämnde att jag varit i en tvist med ett skitföretag? Eller egentligen två... Det är löst nu, jag har krigat i 3 månader med hjälp från konsumentverket, läst olika paragrafer och varit otroligt envis. En stor sten har lättat från mina axlar och jag kan äntligen gå vidare.

Kommentera här: