Obligatoriskt julbak och massa måsten

Imorse vaknade jag 07.30 för att kliva upp och gå till naprapaten, jag går dit ibland - då nacken och axlarna har dragit ihop sig. Då får jag komma dit och bli knäckt, det är alltid så härligt att gå därifrån. Det känns som att huvudet inte sitter fast med kroppen, som att det svajar... typ. Sen gick jag hem, där hunden Shakira låg och vilade så gott, jag har lånat hem henne i två nätter. Gick ut med henne och sen fick hon skjuts hem till sin mamma. Vi har haft två mysiga dagar, oj vad jag tycker om hennes sällskap!!

Sen tog jag mig en vända på stan och uträttade några ärenden, alla julklappar och presenter till kommande födelsedagar är nu inköpta. Snacka om skön känsla.

Efter min runda på stan åkte jag hem till mamma för det årliga julbaket. Vi hann bara "bara" med 108 lussebullar och kokosbollar. Herregud vilken bamse smet... men oj så mysigt vi haft, jag och mamma har en sån bra och värdefull relation. Jag är evigt tacksam för det.

Efter middagen åkte jag hem till städ och paketinslagning, dock gav jag upp efter en stund och åkte ut med några vänner en stund. Jag borde egentligen ha städat klart och gjort bort allting, för att imorgon kommer några kollegor och ickekollegor hem till mig för att förfesta och sen gå vidare till GreatGig. Jag är galet nervös över detta besök, dels är dom vuxna och sen även kollegor. Prestationsångesten över att ha ett fint och "vuxligt" hem växer, haha!! Men jag tror nog att det ska gå bra... :-)

Nu tror jag faktiskt att jag ska lägga mig... det har varit en lång dag och imorgon väntas en ännu längre. Nattii!!

Kommentera här: