Hej 2018 egoboost

Hur får man bra självförtroende? Ta mycket bilder på dig själv, lär känna & älska dig själv. Se dig själv.

Men alltså fattar ni? Jag har alltså gått igenom alla, alla mina bilder som jag tagit genom åren. Och vadå... typ hälften på bara mig själv. Snacka om ego då!! Men jag tror faktiskt att det kan ha egoboostat mig. Gillar mig själv. Hoppas ni också gör det. Nu gör jag en uppdatering med allt nytt i mitt liv sedan 1 januari 2018. Enjoy

Jag och min älskade mamma. Som jag är så otroligt stolt över, vilken resa du (vi) gjort. Äntligen är vi i mål, jag är så glad att få ha dig i mitt liv.

Tog steget ut i festlivet igen, ut från min bubbla. Prövade festa i t-shirt, det blev min grej. Kände mig skitsnygg!!

Sen kom den här stjärnan i mitt liv också, med storm fångade han mitt hjärta. Jag lovar er... min älskade Pelle, själva djurvärlden är helt ny för mig. Trodde aldrig att jag skulle älska ett djur som jag älskar min katt. Världens bästa katt.

Jag och pappa åkte slalom i Vittjåkk. Jag gjorde min comeback i backen, med ett helt nytt skidset dessutom. Har inte åkt på säkert 6 år. Lite spänt i början. Men det var sååå roligt.

Sen tog jag och min ytterst sällskapiga och sociala katt ett bad. Alltid vid min sida.

Åkte slalom igen. I mina nya snygga kläder, glasögon, mössa, rubbet. Kände mig häftig!! Haha.

Var på krogen. En rolig danskväll med min partypingla Sandra.

En annan partykväll med en favorit.

Det var den internationella kvinnodagen och jag kände mig vacker, precis som jag var, och postade en lättklädd bild på instagram. För att jag är stolt över mig, som kvinna.

Gick ut med några jobbvänner, hade skiiit kul!!! Tycker om mina kollegor, dom äger.

Jag och mina tre tjejer var ledig på samma dag, vi gjorde värsta brunchen. Plättar, glass, ostfralla, pålägg, choklad, frukt, bär. Huuur gott som helst. Rullade därifrån!!

Åkte till Umeå en helg, blev förälskad i Umeå. Såg fricky på en stor klubb. Det var sååå kul.

Det blev påsk.

Gick ut med jobbvänner igen.

Var på husfest hos mina kompisar!!! Assp fatta att vi börjar bli vuxna, vi är inte tonåringar längre! Vad händer. Mina vänner har alltså köpt hus, är så glad för deras skull. Skithäftigt ju!

Mysmorgon som vanligt och myskväll med tjejerna.

Kände mig så snygg i helgen, när jag var i Umeå. Jag sminkade mig på bussen?? Men det var typ mysigt. Hahah! Ja, jag är konstig. Umgicks sen med min kompis Helena, gick ut på en klubb där hela mästerbotten + fler spelade. Alltså hur sjukt var inte det då, skitbra musik och fantastiska sångare. Men Cleo friade till Fricky, och det var verkligen häftigt att vara med där. Det var fint och kändes mäktigt. Hon är en inspirationskälla för mig, och det kändes bara så jäkla bra.

Ses någongång...