Reality.

Hej, 
Jag har varit hemma i Piteå över påsk och det har varit härligt, ett litet andrum och varit nära mina kära. Jag har dessvärre lagt tentaplugget lite åt sidan, så nu när jag är tillbaka i Umeå blir det att ligga i lite extra.

Jag och Sandra hann med en spontan utgång. Hur roligt är det inte med spontana utgångar? Vi hade det i alla fall så himla trevligt, var roligt att få catcha up

Påskhelgen var så himla mysig. Mamma och pappa hade en påskmiddag där mormor och morfar också var bjudna, jag och mamma pysslade på i köket och hade såndär dyrbar mor-dottertid. Middagen blev succé och det var så trevligt!! 

Har även hunnit med en middag på tages, en födelsedagsmiddag för min pappa och farfar, som lustigt nog fyller år på samma dag. Hela släkten på pappas sida befann sig där, det var roligt att se alla och maten var såå god!
Sen träffades vi tjejer också en kväll, vi skrattade mest hela kvällen och jag känner mig fortfarande fylld av kärlek och energi. Det var verkligen en sån kväll jag behövde. Nåja, nu är jag i alla fall tillbaka till Umeå. "Verkligheten" och plugget väntar.