Myser mest.

Haft en produktiv dag med ett mysigt avslut idag. Städat, tvättat, gjort ärenden, åkt förbi en vän och haft besök under dagen. Kvällen har jag spenderat med en saknad kompis som bor på Malta, vi har varit ett gäng tjejer som catchat up och ätit ostbricka. Såå mysig kväll!! 

Tidigare i veckan gick jag på min första semester dag. Jag kommer att ha tre veckors semester i sommar, vilket känns otroligt skönt efter detta oväntade och rätt tuffa halvår. I alla fall så har jag legat hemma i princip hela helgen och sträcksett en serie, har hunnit se tre säsonger av designated survivor på... ja typ tre dagar. Haha!! Sen på måndagen provade jag på att träna en mix av MMA, tror jag(?), jättespännande!
Jag har faktiskt haft det i tankarna länge, då en kollega till mig tränat och länge frågat om jag ska följa med någon gång. Så nu är jag både glad och stolt att jag tog i mig i kragen och följde med. Fick även med mig en kvinnlig kollega som var ungefär lika rookie som mig. Jag var så himla nervös innan, tanken av att vara kvinna i en mansdominerad sport och att vara i samma lilla lokal med massa okända män skrämmer mig. Men tack och lov var vi bara 5 personer och det kändes superchill. 
Jag har även hunnit med lite tjejhäng, promenader och familjemys. 


Kommentera här: