Så nära nu.

Hello!
Brännbollsyran har varit här, levererat och nu är den över. Det innebär att jag och min lever passar på och har lite kvalitetstid innan nästa kalashögtid. Yran var svinkul. Den bjöd på skratt, fylla, dans, artister, regn, sol och måånga minnen att ta med sig.
 
Jag har skrivit på hemtentan de senaste dagarna, den som är min sista uppgift innan sommarlov, och jag tror jag är klaaaar!! Det känns helt ofattbart, att jag av alla människor för det första går på universitet, och för det andra går ut första terminen med två VGn!? ''Ingen bryr sig om universitetsbetyg'' nej jag vet men det skiter väl jag i, men jag bryr mig. Det är min insats som har genererat det betyget, låt mig vara stolt. Så, då har vi rett ut det! 
Eftersom jag nu i princip är klar med tentan så får jag äntligen flytta hem igen, i alla fall över sommaren. Så på lördag är det dags för hemgång och på måndag börjar jag jobba. Gud vad jag längtar efter mitt jobb, mitt hem, mina tjejer, mina vänner, min katt... och mitt pizzeria-stamhak.
 

Kommentera här: