Bara en uppgift kvar innan sommarlov

Hej!
Sen sist har jag hunnit med en mallorcafest, som var så himla rolig och med härliga människor. De hade gjort en sån fin bar, förberett aktiviteter och goda drinkar. Mycket bra partyfixare som gjorde det möjligt för oss alla att ha en sån trevlig kväll. 
 
Annars har det varit en hel del grupparbeten denna kurs, och det har lett till att jag och min grupp har kommit varandra rätt nära och har superroligt tillsammans. Det kan eventuellt hända att det är mer surr än plugg, ibland, men det har öppnat upp för mycket skratt!
Med tanke på att det har varit många seminarier att förbereda sig inför så det har inneburit mindre fokus på hemtentan, men nu har jag äntligen haft terminens sista seminarium (kan ni fatta?!) och kan nu börja med hemtentan. Vi ska göra en litteraturöversikt och fördelen med den är att man fritt får välja ämne att skriva om, jag har valt missbruk och har börjat sammanfatta en artikel idag, men är fortfarande lite osäker på mitt syfte och vad det är jag riktigt ska ta ut, men det ordnar sig med tiden.
 
 
Jag har även hunnit vara hemma i Piteå under helgen som var, åh herregud vilken bra helg! Jag kom hem torsdagkväll och det blev en mys-och-surrkväll hos Amanda, fredagen for jag på en ''hälsa på runda'' hos vissa en snabbsväng under dagen och på kvällen firade vi mormor och morfars 50-åriga bröllopsdag med middag på Tages, WOW säger jag bara. Maten, kvällen och sällskapet var perfekt. Lördagen bjöd på personalfest, det var roligt att få träffa kollegorna och ''komma hem till familjen'' som jag sa, haha... det kändes tryggt och var riktigt trevligt det med. 
Jag lämnade min lilla son i Piteå, eftersom han inte alls tycker det är roligt att åka bil så tänkte jag bespara honom den jobbiga bilresan tillbaka till Umeå. Jag flyttar ändå upp för sommaren om cirka två veckor och han trivs som fisken i vattnet hos mina föräldrar. Han är på semester, skulle man kunna säga. Men för mig känns det riktigt tråkigt, vad är ett hem utan ett djur? Svar: Det är inte ett hem, det är bara en plats man råkar befinna sig på. 
 
 
Ja men och hallå!!!! Jag fick VG på tentan om socialpolitik. Jag var nästan helt säker på att jag inte skulle klara den, då jag var osäker på mycket och den kändes väldigt oklar. Men herregud, jag klarade det långt över mina egna förväntningar och jag är extremt nöjd.