Kinabron

Jag känner mig nöjd! Har haft en produktiv helg, lördag bestod av städ, plock, sortering och kategorisering av allt möjligt.
 
Jag blev inspirerad av Therese Lindgren som la ut en video, där hon bland annat pratade om att alla saker i hennes hem hade en särskild plats = ingenting behöver någonsin ligga framme. 

Jag är egentligen själv rätt strukturerad på det sättet, så jag förstår hur hon tänker och jag har själv ungefär ett sådant system utan att ha tänkt på det. Problemet jag har är ju att jag är en äkta slarvmaja, jag sprider saker omkring mig och är allmänt stökig. Var skulle jag komma med det här då... ja, precis, jag har alltså gjort förvaringssystem i alla mina byråer och garderober. Det är klurigt att få ihop allt på 21 kvm, men det går och jag har faktiskt till och med förvaringsplats över. Vill också tillägga att rensa och sortera är något jag tycker är riktigt kul, litegrann som att lägga pussel!

Idag har jag pluggat hela dagen och mellan varven har jag tvättat. Min nya supergulliga korridorsgranne Audrey tvättade också, så vi sammanstrålade under tvättningarna. Gud så trevlig tjej, hon har till och med fått mig att äta ute i det allmänna köket! Nu mot kvällen så har jag även tagit mig en promenad, jag har hittat en jättemysig vandringled (heter det så?). Se själva!

Kommentera här: